Bröllop

Vår gård ligger mitt på natursköna Söderslätt, utanför den lilla pittoreska byn V.Virestad.

Gården har varit i familjen Olssons släkt sedan tidigt 1700-tal, då Rasmus Olsson drev gården.

Våra barn Teo och Tyra blir nionde generationen på Ullahill, vad vi vet. Många generationer med stor kunskap om djur, lantbruk och egenföretagande.

Idag är inte ett lantbruk enbart att bruka sin mark eller ha stora besättningar av djur, man måste hitta nya vägar och visioner inför framtiden. Vår dröm har varit att kunna livnära oss på gården och arbeta utifrån gårdens stora potential, vilket vi under de senaste åren har satsat på.

Jag, Anette, är utbildad florist och drev under tio års tid blomsterbutik i Svedala. När barnen föddes sålde jag min ögonsten för att kunna spendera mer tid med familjen. För att kunna fortsätta inom den bransch jag behärskar och älskar växte idèerna om ytterligare verksamhet på gården naturligt fram, och inte långt efter började våra planer sättas i verket. Det gamla magasinet på gården totalrenoverades, med en lägenhet på ovanvåningen och butikslokal på nedre plan.

Ett decennium har gått sedan vi startade upp vår gårdsbutik ”Ullahills magasin” , där vi har försäljning av bla inredning, kläder och kursverksamhet i blomsterbinderi.

Under resans gång har vi hela tiden haft en tanke att skapa en träffpunkt för människor och bredda vårt utbud.

2016 satte bygget av vårt ”Gårdscafe” igång och våren 2017 stod det klart.

Idag kan vi erbjuda er en härlig butik och ett cafè där ni kan avnjutas lunch eller kaffefika med en underbar utsikt. De nya lokalerna är smakfullt och stilrent inredda och passar såväl till ett vackert bröllop som till konferens.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för vidare konsultation och frågor.