Övrigt

Utöver lokalen erbjuder våra florister hjälp med utomhusvigsel, bordsdekorationer och bukettbindning. Utöver lokal och blommor kan vi på Magasinet bistå med kontakter för fotografering, catering, kock och serveringspersonal. Kontakta oss för mer information.


Bröllop


Lokalen består av en stor entrè, i anslutning till en mer avskärmad yta som kan anpassas utefter behov för mingel, extra sittplatser, loungerum eller bar. Med högt i tak och stora ytor är det möjligt att duka för upp till 90 sittande gäster i festlokalen. Lokalen har stora fönsterpartier och skjutdörrar ut mot avskild uteplats. Uteplatsen, med utsikt över Söderslätts vidder, passar perfekt för mingel och välkomstdrink i kvällssolen. Till uteplatsen finns det också möjlighet att hyra tält för extra sittplatser eller dansbana. Lokalen har ett fullutrustat kök, perfekt för större fester. I direkt anslutning till lokalen finns också två toaletter.

För vidare information om vad som ingår i lokalhyran se prislistan.

Västra Virestad

Byaväg 247,17

231 91 Trelleborg


Öppettider:

Torsdag 11-18

Fredag-Söndag 11-15


Email:

info@ullahillsmagasin.se

Telefon:

0708-407879

Under våren 2017 utökade vi vår verksamhet med ett gårdscafè, i detta projekt har vi fått stöd från Landsbygdsprogrammet för att genomföra investering.